Welcome On Your Path To Self-Care Podcast


In deze aflevering ga ik praten over zelfliefde. Ik heb het over de rituelen die mij hebben geholpen tijdens mijn self-care journey. Zoals de handmade gemaakte kaarsen die met positieve intenties zijn gemaakt. Door de kristallen die erin zitten krijg je extra positieve energie. Ik heb een collectie gemaakt voor jou om extra self-love aan te trekken.

Want iedereen heeft het over self-love. En juist daarom wordt het een vaag begrip. Ook is self-care een middel die heel erg moeilijk is om toe te passen wanneer je het nodig hebt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb het gemakkelijk gemaakt voor jou met verschillende self-care tools. Een voorbeeld hiervan is deze podcast. Met de affirmaties in deze podcast ga je meer zelfliefde aantrekken. Kan je niet wachten? Luister direct naar deze geweldige podcast en herhaal de affirmaties hardop. Klik hier om naar deze geweldige self-love podcast te gaan.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published