Dag 1 SheaGlowChallange


Van Onzekerheid tot Zelfliefde:

Ik ben opgegroeid met een lichaam dat volgens de heersende schoonheidsnormen "anders" was. Ik had prachtige rondingen - grote borsten, een slanke taille en een volle kont. Maar in een wereld waarin de meeste mensen er anders uitzagen, was ik vaak het mikpunt van pesterijen. Mensen noemden me zelfs "eendereet." Het was pijnlijk en vermoeiend.

Ik droeg zelden broeken omdat ze nooit goed pasten bij mijn rondingen. Als mensen vroegen waarom ik geen spijkerbroeken droeg, antwoordde ik: "Omdat ik rare billen heb." Ik voelde me nooit veilig in mijn eigen lichaam. Mensen stelden voortdurend vragen over mijn lichaam, of het nu echt of nep was, en sommigen wilden zelfs aan mijn billen voelen.

Dit gebrek aan zelfacceptatie leidde tot een vicieuze cirkel. Ik begon mezelf te beschermen door extra gewicht aan te komen, als een soort schild. Ik wilde niet opvallen en was bang om aantrekkelijk gevonden te worden. Dit alles gebeurde lang voordat grote billen en een slanke taille in de mode waren. Nu weet ik natuurlijk dat ik ook aantrekkelijk kan zijn wanneer ik extra gewicht heb.

De Uitdaging van Innerlijke Schoonheid:

Nu, terwijl de dagen korter worden en de duisternis sneller valt, worden we ons steeds bewuster van onszelf, ons uiterlijk en wie we zijn. Deze challange is speciaal voor jou ontworpen, om jezelf en je lichaam volledig te omarmen. Onthoud, je mag er zijn, en je lichaam is perfect zoals het is. Ik zeg dat niet alleen tegen jou, maar ook tegen mezelf.

Doe je met me mee op deze reis? Laten we beginnen met dag 1 van de Sheabutter Challange, die je hier kunt beluisteren

 

 

Owja haal hier je Sheabutter. 

 

 

 


Dejar un comentario


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados