Manifesteren met scripting


Als 36-jarige vrouw besef ik de kracht van manifesteren. Het is alsof ik altijd al bezig ben geweest met het inrichten van mijn realiteit, vanaf het moment dat ik als klein meisje mijn diepste verlangens deelde met het universum.

Herinner je je die momenten uit je jeugd nog, waarin je stilletjes tot God, het universum of misschien zelfs een fee wenste wat je wilde hebben of hoe je leven eruit zou moeten zien? Voor mij waren dat kostbare herinneringen, waarin ik mijn hartenwensen op papiertjes schreef en onder mijn kussen legde. Wat ik niet wist, was dat ik destijds al aan het 'scripten' was - een krachtige techniek om bewust te manifesteren.

Wat is Scripting?

Scripting is een vorm van bewuste manifestatie waarbij je je gewenste realiteit opschrijft alsof het al werkelijkheid is. Het is alsof je jouw leven regisseert door het scenario vooraf te bepalen. Door je gedachten, gevoelens en verlangens op papier te zetten, breng je ze tot leven en geef je het universum een duidelijke blauwdruk van wat je wilt aantrekken.

Hoe Kun Je Manifesteren met Scripting?

Visualiseer je ideale leven: Neem de tijd om je voor te stellen hoe jouw droomleven eruit ziet. Voel de emoties en sensaties alsof het al werkelijkheid is.

Beschrijf in detail: Pak een notitieboek en begin te schrijven alsof je jouw leven al leeft. Beschrijf je dagelijkse routine, je successen, je relaties, je financiën - alles tot in de kleinste details.

Wees specifiek en positief: Formuleer je script in de tegenwoordige tijd en vermijd negatieve bewoordingen. Focus op wat je wilt aantrekken in plaats van wat je wilt vermijden.

Voeg emotie toe: Laat je emoties stromen terwijl je schrijft. Hoe meer je je inleeft in het gevoel van dankbaarheid, vreugde en vervulling, hoe krachtiger je script zal zijn.

Herhaal en geloof: Neem dagelijks de tijd om je script door te lezen en voel de vreugde en opwinding alsof het al werkelijkheid is. Geloof in de kracht van jouw woorden en blijf trouw aan je visie.

Waarom Scripting Werkt

Scripting is niet alleen een oefening in creatieve visualisatie, maar het is ook een krachtige manier om je onderbewuste geest te herprogrammeren en je trillingsfrequentie af te stemmen op datgene wat je wenst aan te trekken. Door consistent te zijn in je praktijk en volledig te vertrouwen op het proces, zul je zien hoe jouw realiteit zich begint te vormen naar jouw wensen.

Sluit Je Aan bij de Ubuntu Tribe

Ben je klaar om de kracht van manifestatie te omarmen en jouw droomleven te creëren? Sluit je dan aan bij de Ubuntu Tribe, waar we samen op reis gaan om de verschillende methoden van manifesteren te verkennen. Ontdek jouw favoriete technieken en laat je inspireren door gelijkgestemde zielen die jouw visie delen.

Stap in je kracht, omarm je magie en laat jouw dromen werkelijkheid worden. Het is jouw geboorterecht om te leven in overvloed en vervulling. Durf te dromen, durf te scripten, en zie hoe het universum zich opent om jou te ontvangen.

Liefde en licht,

Shida ❤️


Dejar un comentario


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados