Stappen voor het voorkomen van tunnels in kaarsen.


Ah, het is me wat met die tunnels in kaarsen! Het is zo teleurstellend als je een mooie, geurige kaars hebt gekocht en je ontdekt dat er een tunnel in is ontstaan. Maar maak je geen zorgen, er zijn stappen die je kunt nemen om dit te voorkomen en je kaars langer te laten branden.

1. Het belangrijk om de instructies op de kaars te lezen voordat je hem aansteekt.

Ik weet het, het is verleidelijk om gewoon de kaars aan te steken en te genieten van de geur, maar als je de instructies leest, kun je veel problemen voorkomen. De meeste kaarsen hebben bijvoorbeeld een aanbevolen brandtijd. Het is belangrijk om de kaars lang genoeg te branden zodat de was aan de zijkanten smelt en een goede pool van was vormt. Dit kan voorkomen dat er tunnels ontstaan.

2. Het belangrijk om de kaars de eerste keer dat je hem aansteekt lang genoeg te branden.

Dit wordt ook wel 'geheugen' genoemd. Wanneer je een kaars aansteekt, moet je hem lang genoeg branden zodat de was aan de zijkanten volledig smelt en de hele bovenkant van de kaars smelt. Dit kan een paar uur duren, afhankelijk van de grootte van de kaars. Als je de kaars niet lang genoeg brandt, kan er een tunnel ontstaan.

3. Als je een kaars aansteekt, is het belangrijk om hem niet te snel uit te blazen.

Wacht tot de was aan de zijkanten helemaal vloeibaar is voordat je de kaars uitblaast. Als je de kaars te snel uitblaast, kan er een tunnel ontstaan.

4. Zorg ervoor dat de lont van de kaars niet te lang is.

Als de lont te lang is, kan de kaars te snel branden en kan er een tunnel ontstaan. Knip de lont altijd af voordat je de kaars aansteekt en zorg ervoor dat hij niet langer is dan 6 millimeter.

Dus, daar heb je het, mijn vrienden! Als je deze stappen volgt, kun je voorkomen dat er tunnels in je kaarsen ontstaan. En als je een handmade Bysanaah kaars hebt, weet je dat je een geweldige kaars hebt gekocht die het verdient om goed te worden behandeld. Nu kun je blijven genieten van die heerlijke geur zonder je zorgen te maken over tunnels!

 En als je al een tunnel hebt. Volg dan dit filmpje. 

https://www.youtube.com/watch?v=lQMZFIKOSs0&feature=emb_title


Dejar un comentario


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados