Wat zijn kristallen en hoe oud zijn ze?


Voordat de aarde bestond waren er al mineralen en sterrenstof. Deze mineralen en sterrenstof hebben zich ontwikkeld op onze mooie planeet. Ze vertellen de verhalen van de interactie tussen levende organismes. Zoals de verhalen van onze voorouders maar ook de verhalen van bijvoorbeeld de schepping van het melkwegstelsel. Dus mineralen, kristallen en stenen zijn meer dan 5 miljard jaren oud. Wil je weten wat kristallen zijn, en hoe je een kaars met een kristal kiest die bij jou past? Lees dan verder. 

Wat zijn mineralen?
Wist je dat wij mensen ook uit mineralen bestaan? Mineralen bestaan niet uit levende organismen. Het zijn vaste stoffen die op een natuurlijke wijze zijn gevormd zoals Carneool.
Wat zijn kristallen?
Kristallen zijn zachtere mineralen die vaak uit 1 mineraal bestaan. Ze hebben vaak kleine gesleepte platte vlakken. Zoals Bergkristal & Amethist
Wat zijn stenen?
Een steen is een solide massa die uit meerdere mineralen bestaat. Vaak heeft een steen verschillende kleuren zoals pyriet.
Wil jij ook graag je eigen kristallen in huis?
Kristallen kunnen een geweldige aanvulling zijn voor jouw spirituele self-care. Heb je last van negatieve gedachten of heb je slechte gedragspatronen? Dan kunnen kristallen jouw ondersteunen op een holistische manier.

 

Hoe kies ik een kaars die bij mij past?/
Kies met een opengeest een kaars. Kies niet een kaars met een kristal die je graag wilt helpen omdat het een bepaalde werking heeft. Nee, kies een kristalkaars waar je je toe aangetrokken voelt. Je krijgt een goed gevoel voor welk kristalkaars je het best zal dienen.

Reinigen van je kristalkaars
Kristallen nemen de energie op van de omgeving. Daarom kan je beter jouw kristalkaarsen kopen bij iemand waarbij je een fijn gevoel hebt. Smudge daarom altijd je spullen.

Hoe gebruik je een kristalkaars?

  1. Kies een plek voor je kaars
  2. Dim je verlichting
  3. Haal een paar keer diep adem en sta stil bij je intentie.
  4. Steek je kristalkaars aan.
  5. Visualiseer jouw intentie.
  6. Smudge eventueel je omgeving.

Dejar un comentario


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados