Hoe kunnen de 7 African powers, chakra’s en EFT mij helpen gedurende mijn self-care journey?

Herken je dat gevoel dat je wakker wordt. Heel veel zin hebt om van alles te ondernemen alleen heb je geen energie. Je wilt gewoon heel veel dingen doen maar dat gaat niet. Want je lichaam wilt alleen maar slapen. Je bent constant moe en je wilt gewoon in bed blijven.

Mensen om je heen zeggen dat het niet gezond is. Dus je gaat maar naar je huisarts. Je huisarts controleert je bloed en doet een aantal testen maar er komt niets uit. Volgens je huisarts ben je gewoon gezond. Je bent hartstikke blij, maar je voelt je toch constant moe.

Wanneer het gaat om westerse medicijnen zul je merken dat problemen en ziektes vaak op één laag wordt bekeken, dat is je lichaam. Bij Afrikaanse & Aziatische medicijnen is het juist het geval dat er naar verschillende lagen wordt gekeken. Namelijk lichaam, emoties en geest(spiritueel). Wanneer je geestelijk niet in balans bent zul je merken dat je constant vermoeid bent. Het is dan belangrijk om je leven te evalueren. Om een reis naar binnen te nemen en dieper te kijken naar je spirituele lichaam, geest en fysieke lichaam. Je gaat merken dat je spirituele laag heel veel invloed kan hebben op je emoties en fysieke lichaam. Dit komt allemaal terug in 7 African powers, Chakra’s en EFT.

Maar Rashida, hoe begin ik een reis naar binnen? Nou doormiddel van gebed, stilte, meditatie, loslaten van alles waar je niets meer aan hebt zoals bijvoorbeeld je oude (gedachten) patronen & relaties. Op www.bysanaah.nl heb ik genoeg tools die jou kunnen helpen bij je self-care journey. Ik heb heel veel profijt gehad bij de (spirituele) tools van mijn voorouders en Aziatische cultuur, en ik hoop oprecht dat het ook bij jou voor een doorbraak gaat zorgen in je self-love reis.

Daarom zal ik vanaf 1 augustus wekelijks op zondag een blog publiceren op basis van 7 African powers, chakra’s en EFT zodat het gemakkelijker wordt voor jou om een doorbraak te krijgen in je self-care journey.

Ben je er klaar voor? Haal nog vandaag jouw eigen self-care tools in huis! 

Article précédent


Laissez un commentaire

Veuillez noter que les commentaires doivent être approuvés avant d'être affichés