Wat is Emotional Freedom Technique?


Wat is EFT?

EFT (Emotional Freedom Technique) ook wel kloptechniek genoemd, is een vorm van psychologische acupressuur gebaseerd op de oude principes van acupunctuur. In plaats van naalden in je lichaam stoppen combineert EFT zacht tikken op belangrijke acupunctuurpunten terwijl je concentreert op pijn, stress, ongemakkelijke emoties, paniekaanval, herinneringen, verlangen of andere problemen. 

 

EFT is een therapievorm die het lichaam helpt zichzelf opnieuw in balans te brengen en de genezing te versnellen. Disbalans in het lichaam zorgt bijvoorbeeld voor ziekte, pijn in je lichaam,  angst, woede, etc. EFT brengt het energiesysteem in balans en helpt psychologische stress en fysieke pijn te verlichten.

 

EFT is eenvoudig aan te leren en toe te passen. Daarom wordt het graag door therapeuten gebruikt. Terwijl jij je concentreert op een probleem dat je wilt loslaten, worden affirmatie- en herinneringszinnen herhaald terwijl je met je vingers op verschillende acupressuurpunten op je lichaam tikt. Resultaat heb je al bereikt binnen een paar minuten.Hieronder vind je de 9 EFT punten 

 

 

 

Ben jij benieuwd of EFT jou kan helpen? Plan direct een GRATIS gesprek met mij! Schrijf je direct in voor 1 van mijn cursussen. 

 


发表评论


请注意,评论必须在发布之前获得批准