Ik had me ziekgemeld, maar ik werd niet serieus genomen.


Het begon allemaal toen ik me ziek begon te voelen. Ik kon nauwelijks uit bed komen en elke beweging kostte me veel energie. Ik had altijd een drukke baan en mijn leidinggevende verwachtte veel van me. Toen ik haar vertelde dat ik ziek was en ruimte nodig had om te herstellen, geloofde ze me niet. Ze bleef me bellen en vragen wanneer ik weer terug op het werk zou zijn. Ik voelde me niet serieus genomen en ik begon me af te vragen of mijn huidskleur hier iets mee te maken had.

Het was moeilijk om met deze situatie om te gaan. Ik voelde me niet alleen ziek, maar ook nog eens in de steek gelaten. Ik wist niet hoe ik mezelf moest beschermen en voor mezelf moest opkomen. Mijn leidinggevende bleef me lastigvallen en ik begon me steeds meer te isoleren. Uiteindelijk had ik er genoeg van en blokkeerde ik haar nummer. Ik wist dat dit niet de juiste manier was om ermee om te gaan, maar het voelde als de enige optie.

Na een tijdje begon ik me af te vragen hoe ik beter voor mezelf kon zorgen. Ik besefte dat ik mezelf niet langer wilde laten behandelen zoals ik was behandeld. Ik begon te werken aan mijn zelfvertrouwen en mijn vermogen om voor mezelf op te komen. Ik kwam in aanraking met EFT, wat me enorm heeft geholpen. Ik leerde hoe ik mezelf kon accepteren. Ik realiseerde me dat mijn waarde niet afhing van mijn prestaties of mijn gezondheid.

Als zwarte vrouw had ik altijd al het gevoel gehad dat ik me extra hard moest bewijzen om serieus genomen te worden. Maar ik besefte dat ik niet langer wilde leven in angst en onzekerheid. Ik begon te werken aan mijn zelfliefde en mijn vermogen om voor mezelf op te komen. Ik leerde hoe ik mijn eigen grenzen kon stellen en hoe ik mijn eigen belangen kon beschermen.

Mijn advies voor iedereen die zich in een vergelijkbare situatie bevindt, is om goed voor jezelf te zorgen. Zoek steun bij mensen die je vertrouwt en die je ondersteunen. Wees niet bang om voor jezelf op te komen en je eigen grenzen te stellen. Jij verdient liefde en compassie, JUIST als je ziek bent. En onthoud dat jouw waarde niet afhankelijk is van je prestaties of je gezondheid. Je mag er zijn, precies zoals je bent. Wil je hulp hierbij? Ik kan je hierbij helpen! meld je direct aan voor mijn EFT Tribe. 


发表评论


请注意,评论必须在发布之前获得批准