Overwin je Winterdip met de Shea Butter Glow Challenge


De herfst is in volle gang en de winter staat voor de deur. Heb je ooit gemerkt dat naarmate de dagen korter worden, onze stemmingen soms ook een beetje donkerder worden? Je bent niet de enige die worstelt met een winterdip. 

Maar hier is het goede nieuws: we kunnen actief kiezen om dit seizoen anders te maken. Hoe? Door deel te nemen aan de Shea Butter Glow Challenge!

Waarom de Shea Butter Glow Challenge?

Terwijl de natuur zich aanpast aan de seizoenen, lijkt het erop dat wij mensen soms vergeten dat we ook deel uitmaken van die natuur. Planten, dieren, ze volgen allemaal het ritme van de aarde. Maar wij? We blijven vaak vastzitten in onze routines, ongeacht het seizoen.

De Shea Butter Glow Challenge is hier om je te herinneren aan de eenvoudige vreugde van winter self-care. Het is een kans om je huid te voeden, je zintuigen te verwennen en jezelf te omarmen - ongeacht het weer buiten.

 

Shea Butter heeft een heel natuurlijke geur die niet iedereen aanspreekt. Maar denk hier eens over na: het is tijd om opnieuw verbinding te maken met de natuur. En als de geur echt niet jouw ding is, voeg dan gewoon je favoriete parfum of etherische olie toe. Bonuspunt: Shea Butter helpt je geur langer te blijven hangen!

Hoe werkt het?

Elke dag, 7 dagen lang, breng ik een inspirerende podcast uit die je helpt om je dag te beginnen met liefde en intentie. Samen zullen we affirmaties delen, verhalen vertellen en je eraan herinneren waarom je zo ongelooflijk speciaal bent.

Dus, ik daag je uit. Doe mee met de Shea Butter Glow Challenge en maak van deze herfst en winter jouw seizoenen van zelfliefde en stralende schoonheid.

Ben je er klaar voor? Laat het me weten en vergeet niet je te abonneren op mijn podcast voor dagelijkse doses inspiratie.

Tot morgen, en ik kan niet wachten om deze reis met je te delen!


发表评论


请注意,评论必须在发布之前获得批准