Ik ga mijn Podcast serieus nemen!


Hey jij daar!

Ik weet dat jij net als ik op zoek bent naar meer geluk en succes in het leven. Misschien wil je wel meer financiële overvloed, diepere spirituele verbindingen of vervullende relaties. Wat het ook is, ik kan je helpen! Ik ben Rashida, eigenaresse van de self-care winkel bijsanaah.nl, en ik heb een podcast voor je gemaakt die vol staat met tips en trucs om jouw doelen te bereiken.

In mijn podcast, die elke zondag live gaat, leer ik je hoe je EFT Emotionele Freedom Techniques (EFT) kunt gebruiken om blokkades voor financiële overvloed los te laten. Maar dat is niet alles! Ik geef je ook advies over de wet van aantrekking, affirmaties en visualisatie.  En dat alles op een intieme, spontane en grappige manier!

Ik weet dat je het druk hebt, dus mijn podcast is perfect om naar te luisteren terwijl je onderweg bent. En als je ervan geniet, deel het dan gerust met je vrienden en familie!

Dus zet je schrap en maak je klaar om jouw pad naar zelfzorg te omarmen. Ik kan niet wachten om jou te zien in mijn selflove 'Omarm je selflove tribe'! Laat me weten wat je ervan vindt door te reageren. Jouw succes is mijn succes, dus ik blijf doorgaan met wat ik doe als ik weet dat ik je kan helpen.

Tot snel! 

Trouwens klik hier om mijn podcast te volgen! 


发表评论


请注意,评论必须在发布之前获得批准