Mijn 3 Festival tips voor mensen die gevoelig zijn voor de energie van anderen


Als je mij volgt op instagram of facebook dan weet je vast dat ik naar een concert, vrijgezellenfeest en een festival ben geweest. Ik kan intens genieten van muziek, zon en mensen. Maar tegelijk kan ik ook overprikkeld raken door alle indrukken en prikkels. Dit is een reden waarom ik evenementen en feestjes vaak probeer te ontwijken terwijl ik het stiekem toch heel erg leuk en gezellig vind. Verwarrend he?!
 
Voor mijn werk heb ik ooit een test gedaan. Daaruit bleek dat ik hoog sensitief ben ook wel HSP genoemd. Omdat het enige labeltje waar ik van hou Queen of Goddess is heb ik het daar nooit over. Maar ik moet erkennen dat ik mezelf wel herken in de kenmerken van een HSP’er. Informatie en prikkels worden op een dieper niveau verwerkt dan bij mensen die niet hoog gevoelig zijn. Hierdoor kan ik intens genieten van kleine dingen of ik kan juist overprikkeld raken.
 
Omdat dit een jaar is dat ik mijn vrienden beloofd heb om vaker ja te zeggen wanneer ze mij uitnodigen (Yes, i’m that friend die vaak uit beleefdheid wordt uitgenodigd omdat ze toch verwachten dat ik niet kom). Ben ik inmiddels al op verschillende activiteiten en evenementen aanwezig geweest. Als jij jezelf herkent in mijn verhaal, dan heb ik hier tips voor jou om festivals of andere evenementen door te komen.
 
Tip 1. Vermijd drukte bij aankomst en vertrek op tijd.
 
Mijn vrienden hadden kaarten voor een concert. Ik kende de artiest niet. Ik ging omdat ik vaker ja wilde zeggen op uitnodigingen. Ik moest er om 18.00 uur zijn. Toen ik er om 18.00 uur was, bleek het concert al om 15.00 uur begonnen te zijn. We konden makkelijk parkeren, gemakkelijk naar binnen en we zijn eerder vertrokken waardoor we heel veel drukte vermeden hadden. Hierdoor werd ik minder overprikkeld.
 
Tip 2. Creëer een moment van rust.
 
Vaak is er op een feest, festival of een evenement een plek waar jij je even terug kunt trekken. Als ik echt niets kan vinden dan ga ik naar de wc. Ik ga dan even intunen bij mezelf. Ik spreek dan hardop uit terwijl ik Emotional Freedom Technique doe, uit hoe ik me voel, en ik eindig met positieve affirmaties. Emotional Freedom Technique ook wel EFT genoemd kan je zoveel balans geven.
 
Tip 3. Je energie beschermen.
 
Omdat je constant aanstaat kan je heel snel het gevoel hebben dat je geen energie meer hebt. Daarom is het belangrijk om je energieveld te beschermen. Ik heb daarom een waistbeads gecreëerd, die jou helpt om je energie te beschermen tijdens festivals en evenementen. Deze festival waistbeads hebben de volgende kristallen:
 
Rozenkwarts
 
Deze roze steen staat ook wel bekend als een liefdessteen. Het helpt je om (zelf)liefde aan te trekken.
 
 
 
Amethist
 
Wanneer je naar een festival, feest of een ander evenement gaat, dan wil je het leuk en gezellig hebben. Amethist in je waistbeads kan je helpen om je energie te zuiveren en je te beschermen tegen negatieve energieën van mensen. En wanneer je overprikkeld bent en wilt slapen. Kan amethist jou helpen om te ontspannen en tot rust te komen.
 
 
 
Lapis Lazuli
 
Voordat ik naar een festival ging moest ik even tanken. De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik vaak stil ben en niet zo snel met iemand een praatje zou maken. Nou bij de tankstation ben ik op een dame afgestapt een praatje gemaakt en nu zijn we instagram sista’s. Lapis Lazuli verhoogt je zelfvertrouwen waardoor je gemakkelijk contact kan leggen met nieuwe mensen. Tegelijkertijd geeft het ook een energetische bescherming en bevordert het je intuïtieve wijsheid. Yes, ook tijdens een festival en andere evenementen heb je intuïtieve wijsheid nodig.
 
 
 
Bergkristal
 
Bergkristal versterkt de krachten van andere kristallen en neutraliseert zware energieën.
 
 
 
Voel jij je geroepen om deze waistbeads te dragen? Deze magische waistbeads is beperkt beschrikbaar. Ik heb maar 10 stuks gemaakt. Op= op. Dus wees er op tijd bij! Deze waistbeads is 150 cm lang en kan je gemakkelijk op maat knopen. Don’t miss out en haal hem direct!

Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd