Uitdagingen van werken in loondienst als een zwarte vrouw!


Werken in loondienst kan uitdagend zijn, vooral als je het gevoel hebt dat je niet echt bij de rest van de groep hoort. Als zwarte vrouw heb ik me vaak zo gevoeld in mijn werk, waar de bedrijfscultuur me niet uitnodigde om buiten de kaders te denken en mijn talenten volledig te benutten. Het voelde alsof ik elke dag 100 keer harder moest werken om zelfs maar gezien te worden, en mijn introverte karakter hielp niet bij het opbouwen van relaties met collega's.

Maar gelukkig kwam er een keerpunt in mijn leven toen ik mijn eigen bedrijf, Bysanaah, begon. Door mijn eigen onderneming op te zetten, ontdekte ik dat ik zoveel meer was dan wat mensen me vertelden op mijn werk. Ik realiseerde me dat veel van de beoordelingen die ik ontving vanuit ego kwamen en niet per se waarheidsgetrouw waren. Ik leerde om niet te luisteren naar de oordelen van anderen en mezelf de ruimte te geven om te groeien en te bloeien.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen verschillend is en dat je niet moet toestaan dat andere mensen je beperken. Het is aan jou om je dromen na te jagen en jezelf toe te staan om te groeien en te bloeien, ongeacht waar je je in je carrière bevindt.

Voor mij heeft EFT (Emotional Freedom Technique) geholpen bij het manifesteren van mijn droomleven. Door te leren hoe ik mijn emoties en stressniveaus kon beheersen, kon ik me richten op het creëren van een realiteit die me gelukkig maakte en me toestond om mijn talenten en passies volledig te benutten.

Als je vastzit in een baan waar je je niet gewaardeerd voelt of als je moeite hebt om je droomleven te manifesteren, kan EFT je helpen. Ik nodig je uit om deel te nemen aan onze wekelijkse EFT tribe, waar ik je zal begeleiden bij het vinden van je innerlijke kracht en je helpen bij het creëren van de realiteit die je altijd al hebt gewild. Of je nu ondernemer wilt worden of gewoon je huidige baan leuker wilt maken, EFT kan je helpen om daar te komen. Onthoud dat je alles kunt bereiken wat je wilt, zolang je maar in jezelf gelooft en de stappen zet om je dromen waar te maken.

Schrijf je direct in voor mijn EFT groepssessies!


Laat een reactie achter


Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd