Bevrijd jezelf van malende gedachten


De kracht van EFT:

Zoals je waarschijnlijk al weet is Emotionele Freedom Technique is een simpele en effectieve methode die de combinatie van acupressuur en moderne psychologie gebruikt om emotionele blokkades te doorbreken. Door zachtjes te tikken op specifieke meridiaanpunten op je lichaam, kun je negatieve emoties, stress en angst loslaten. Het is als een emotionele reset-knop die je helpt om je energie weer in balans te brengen en je geest te bevrijden van malende gedachten.

Stap voor stap naar emotionele vrijheid:

a. Identificeer je malende gedachten: Neem even de tijd om je bewust te worden van de negatieve gedachten die je geest overnemen. Schrijf ze op en wees eerlijk tegen jezelf over wat je dwarszit.

b. Bepaal je negatieve emoties: Welke emoties gaan gepaard met deze malende gedachten? Is het angst, stress, verdriet of iets anders? Identificeer de specifieke emoties die je wilt aanpakken.

c. Stel je EFT-opstelling samen: Creëer een rustige en comfortabele omgeving waarin je je op je gemak voelt. Adem diep in en uit, en herinner jezelf eraan dat je bereid bent om deze negatieve emoties los te laten.

d. Begin met tikken: Klop zachtjes met je vingertoppen op de volgende meridiaanpunten, terwijl je je negatieve gedachten en emoties benoemt:

  • Bovenop je hoofd
  • Begin van je wenkbrauw
  • Zijkant van je oog
  • Onder je oog
  • Onder je neus
  • Onder je mond
  • Begin van je sleutelbeen
  • Zijkant van je hand (karatepunt)

e. Herhaal en verschuif je focus: Ga meerdere rondes van het tappen door, waarbij je steeds je negatieve gedachten en emoties benoemt. Na elke ronde merk je hopelijk een verschuiving in je gevoelens op.

f. Welkom in mijn maandelijkse membership: Als je merkt dat EFT jou helpt om je malende gedachten los te laten, dan wil je misschien nog dieper in deze techniek duiken. Dan nodig ik je uit om je aan te melden voor mijn Ubuntu Tribe 

 


Hinterlasse einen Kommentar


Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen