Manifesteer jouw dromen met handgemaakte intentie kaarsen en vlammeditatie


Ik voel me enorm vereerd dat mijn handgemaakte Vegan kaarsen deel uitmaken van jou self-care momenten. Het is werkelijk prachtig om te zien hoe mijn producten een betekenisvolle rol spelen in jou leven. Wist je dat je mijn kaarsen kunt gebruiken voor een diepgaande meditatie? Laat me je stap voor stap uitleggen hoe je vlammeditatie kunt integreren in jouw self-care routine.

Stap 1: Zorg ervoor dat je een rustige en comfortabele ruimte. Dim het licht en zorg voor een kalmerende atmosfeer.

Stap 2: Kies je intentiekaars
Mijn persoonlijke favoriet op dit moment is de "Liefde en Geluk" intentiekaars. Deze kaars, gemaakt van koolzaadwas en kokosolie, bevat prachtige rosequartz en aventurijn kristallen. Deze kristallen staan bekend om hun helende en harmoniserende eigenschappen.

Tekst gaat verder onder de foto. 

 

Stap 3: Steek de kaars aan
Steek de kaars aan en laat de vlam rustig branden. Laat de warmte en het licht van de vlam je omhullen terwijl je je concentreert op je ademhaling.

Stap 4: Verbind met de vlam
Richt je aandacht op de vlam van de kaars. Observeer de dansende bewegingen en de levendigheid ervan. Laat je gedachten tot rust komen terwijl je volledig gefocust bent op de vlam.

Stap 5: Visualiseer je intentie
Neem een moment om je intentie helder voor ogen te hebben. Visualiseer het in je geest alsof het al werkelijkheid is geworden. Voel de vreugde en dankbaarheid die gepaard gaan met het manifesteren van je intentie.

Stap 6: Haal de kristallen eruit
Zodra je je meditatiemoment hebt afgerond, gebruik je een lepel om voorzichtig de rosequartz en aventurijn kristallen uit de kaars te halen. Wees voorzichtig en laat de kristallen afkoelen voordat je ze aanraakt.

Stap 7: Plaats de kristallen in je omgeving
Je kunt de kristallen op een speciale plek in je huis plaatsen, waar ze je dagelijks kunnen herinneren aan je intentie. Of houd de kristallen vast tijdens momenten van meditatie of reflectie, om hun positieve energie te ervaren.

Dat was het dan. Laat je het mij even weten hoe het was om deze vlammeditatie te doen? Als jij je eigen intentie kaars wilt hebben ga klik dan hier en koop nu jouw eigen persoonlijke intentiekaars. Begin vandaag nog met het manifesteren van jouw diepste verlangen en creëer een leven vol liefde en geluk! 


Hinterlasse einen Kommentar


Bitte beachte, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen