Ubuntu Tribe


Vaak als we beginnen aan onze self-care journey, kunnen we met angst te maken krijgen. Deze angsten manifesteren zich in beperkende overtuigingen, over hoe we vroeger waren. Of je gaat je juist bezig houden met wat andere mensen van je denken. Je verstopt jezelf uiteindelijk achter het excuus dat je niet genoeg tijd of geld hebt.

Ik heb dat allemaal meegemaakt! Het maakte mij heel erg onzeker. Een krachtig hulpmiddel dat je hierbij kan helpen is Emotional Freedom technique ook wel EFT genoemd. EFT kan je helpen om je gevoelens te neutraliseren, zodat je verder kunt gaan en kunt doen wat je echt wilt doen. Ik geef twee keer per week live EFT sessies waarbij je leert hoe je EFT effectief kunt gebruiken om verschruivingen in je leven te kunnen ervaren. Dit heb ik speciaal voor jou gecreerd zodat je constant bezig kan zijn met self-care en self-love. Je gaat dan merken dat jij je weer krachtiger gaat voelen. Dit gaat veel verder dan een spirituele cursus zelf-ontwikkeling. Met EFT tapping ga jij een transformatie ervaren.

Tenminste… Mijn wekelijkse sessies zijn bedoeld voor jou als je  ervoor kiest om voor jezelf te gaan en je dromen waar te maken. Pas dan zal je merken dat je precies gaat aantrekken wat je nodig hebt. Al die online boeken, cususen zijn interessant je verrijkt je kennis daarmee maar ze helpen je niet om het in de praktijk toe te passen. Zeg nou eens eerlijk. Het is gewoonweg moeilijk om alleen een nieuwe gewoonte aan te nemen.

Ik weet dat je hier bent omdat je voelt dat je het potentie hebt om grote dingen te doen en om mensen te helpen. Wordt het niet eens tijd dat je voor jezelf kiest? Je voelt dat je klaar bent voor een transformatie en ik kan je daarbij helpen. Je moet wel eigen verantwoordelijkheid nemen voor je leven. Dat betekent wel dat je alles los moet laten wat je niet meer dient. En meer liefde, compassie en dankbaarheid verwelkomen.

Het begint allemaal met een keuze. Een keuze om ja te zeggen tegen zelf-liefde en self-care. Tijdens de wekelijkse trainingen zal ik hypnotherapie, Kaarsen, smudges, meditatie, EFT en NLP combineren om je een volledige transformatie aan te bieden. Omdat EFT een krachtige middel is gaan we dit het meest doen zodat jij kan leren hoe jij je leven van binnenuit kan verbeteren. Het is tijd voor het volgende niveau! Voel jij dat ook?

Hoe pas je EFT toe?

De basisstappen  van EFT.

Stap 1. Identificeer je probleem/pijn.

Focus  op je probleem. Daar ga je aan denken terwijl je aan het tikken bent. Een voorbeeld is: ‘’Ik kom altijd geld te kort.’’ Zorg dat jij je op 1 probleem tegelijk focust.

Stap 2. Bepaal de intensiteit op een schaal van 0-10

Voordat u begint met tikken, stel je een vóór-niveau van de intensiteit van je probleem vast door er een getal aan toe te kennen op een schaal van 0-10, waarbij 10 het ergste is dat het probleem ooit is geweest en 0 helemaal geen probleem is. Dit is belangrijk als startpunt, zodat jij je voortgang kunt vergelijken. Een voorbeeld hiervan is dat je met een 9 begint en uiteindelijk een 4 bereikt. Je weet dan dat er iets verbeterd is in je leven. Probeer altijd te eindigen met een 0 of een 2.

Stap 3 Opzet

Hier ga je het probleem accepteren en er de volledig verantwoordelijkheid voor nemen. Bijvoorbeeld: ook al heb ik …., Ik kies ervoor om mezelf onvoorwaardelijk lief te hebben. Je concentreert je dus alleen op de effecten en het leed dat het probleem veroorzaakt.

4.Tikken

Je blijft tikken totdat je probleem minder intens voelt. En je eindigt met dankbaarheid en positieve affirmaties.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Meld je direct aan voor mijn Ubuntu Tribe                                                     
        
Wil je hier meer over weten? Luister direct naar mijn Podcast 

Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published