Over mij


Welkom bij BYSANAAH.NL, mijn persoonlijke en intieme self-care winkel! Ik ben zo blij dat je de tijd neemt om meer over mij en mijn winkel te leren kennen. Mijn naam is Rashida en ik ben de oprichter van deze winkel. Ik ben een trotse moeder van twee kinderen en woon in Den Haag, maar ik ben geboren in Ghana.

Mijn reis naar het starten van deze website begon in 2018, toen ik besloot om mijn passie voor self-care en wellness te delen met anderen. Ik geloof sterk in de kracht van zelfzorg en de impact die het kan hebben op ons dagelijks leven en onze gemeenschap. Door onszelf beter te verzorgen, kunnen we onze volledige potentieel bereiken en bijdragen aan een betere wereld.

Een belangrijk aspect van mijn winkel is het ondersteunen van de vrouwen in Ghana en Togo(West-Afrika) door ook hun producten te verkopen. Ik geloof dat het ondersteunen van lokale gemeenschappen en bedrijven de sleutel is tot duurzame verandering en groei. Door deze prachtige, handgemaakte producten te verkopen, wil ik bijdragen aan het creëren van kansen en het stimuleren van economische empowerment voor vrouwen in Afrika.

Naast mijn liefde voor self-care en wellness, ben ik ook gespecialiseerd in Hypnotherapie, NLP, EFT en Life Coaching. EFT ook wel bekend als Emotional Freedom Technique  is een techniek die mijn leven heeft veranderd en mij heeft geholpen om te gaan met stress en emoties. Ik ben zo dankbaar voor deze ervaring dat ik me heb gespecialiseerd in EFT om anderen te helpen hun eigen zelfzorgreis te beginnen en een groter impact te hebben op de wereld door eerst van zichzelf te houden.

Ik hoop dat je geniet van het doorbladeren van mijn winkel en dat je de perfecte self-care producten vindt die passen bij jouw unieke behoeften. Als je vragen hebt of meer wilt weten over mijn diensten en/of producten, neem dan gerust contact met me op. Bedankt voor je steun en vertrouwen in Bysanaah.nl. Laten we samen werken aan een gelukkiger en gezonder leven, voor onszelf en voor de gemeenschappen om ons heen.

Liefs,

Rashida