7 stappen om meer geld te manifesteren


Vandaag wil ik graag met jullie delen hoe ik in 7 stappen geld heb leren manifesteren in mijn leven. Dit was voor mij een heel persoonlijk en belangrijk proces, en ik hoop dat ik anderen kan inspireren om ook hun eigen rijkdom te manifesteren.

1. Geloven dat je het waard bent om geld te hebben.

Dit kan moeilijk zijn als je bepaalde overtuigingen hebt die je vertellen dat je niet genoeg bent of niet genoeg verdient. Door middel van kaarsen, smudges en eft kun je deze blokkades in jezelf opheffen en jezelf overtuigen dat je het waard bent om financieel overvloedig te zijn.

2. visualiseren wat je wilt manifesteren.

Dit kan gaan over een bepaald bedrag, een specifieke situatie of een gevoel van overvloed en welvaart. Het belangrijkste is dat je jezelf in staat stelt om het te ontvangen en het te voelen alsof het al bij je is.

3. Focussen op positieve affirmaties.

Dit zijn krachtige zinnen die je helpen om je overtuigingen te versterken en te bevestigen wat je wilt manifesteren. Herhaal deze affirmaties dagelijks en visualiseer daarbij het gevoel van overvloed en welvaart.

4. dankbaar te zijn.

Door dankbaarheid te tonen voor wat je al hebt, creëer je een positieve energie die je kan helpen om meer overvloed te manifesteren. Je kunt dit doen door elke dag drie dingen op te schrijven waar je dankbaar voor bent.

5. Los te laten en te vertrouwen.

Dit kan moeilijk zijn als je gewend bent om controle te willen houden, maar door te vertrouwen en los te laten, geef je het universum ruimte om voor jou te zorgen en de beste mogelijkheden naar je toe te brengen.

6. handelen alsof je al rijk bent.

Dit betekent niet dat je geld moet verspillen, maar wel dat je jezelf toestaat om te voelen hoe het is om financieel overvloedig te zijn. Dit kan bijvoorbeeld door jezelf te verwennen met kleine cadeautjes of door te investeren in jezelf en je toekomst.

7. blijven herhalen en volhouden.

Het manifesteren van geld kan tijd kosten en vereist consistentie en toewijding. Blijf de bovenstaande stappen toepassen en wees geduldig en blijf volhouden. Voor degenen die extra ondersteuning kunnen gebruiken bij het manifesteren van financiële overvloed, meld je aan bij mijn Ubuntu tribe!  Klik hier! 

Ik hoop dat deze stappen jullie kunnen helpen om financiële overvloed te manifesteren in jullie leven. Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen en leerproces. Laat me gerust weten wat je ervan geleerd hebt door me een berichtje te sturen op Instagram.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published