Newborn, puber en self-care


Als ouder van een tiener en een pasgeborene kan het moeilijk zijn om tijd voor jezelf te vinden. Het lijkt alsof je altijd bezig bent met de zorg voor anderen en je eigen behoeften op de achtergrond verdwijnen. Maar het is zo belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, vooral in deze stressvolle tijden.

Zelfzorg is geen luxe, het is een noodzaak. Als je niet voor jezelf zorgt, kun je uiteindelijk uitgeput en overweldigd raken, wat van invloed kan zijn op je mentale en fysieke gezondheid. Maar het is niet altijd gemakkelijk om de tijd te vinden voor self-care, vooral als je een drukke ouder bent.

Daarom heb ik besloten om een wekelijkse self-care EFT (Emotional Freedom Techniques) Tribe te starten, waarin we samen kunnen werken aan het vinden van manieren om voor onszelf te zorgen. EFT is een eenvoudige en effectieve techniek die kan helpen bij het verminderen van stress, angst en overweldiging.

In de tribe zullen we ons richten op het identificeren van onze individuele behoeften en het vinden van manieren om self-care in ons dagelijks leven te integreren. We zullen ook werken aan het loslaten van eventuele beperkende overtuigingen die ons kunnen tegenhouden om goed voor onszelf te zorgen.

Als ouder is het gemakkelijk om jezelf op de laatste plaats te zetten, maar door voor jezelf te zorgen, zorg je eigenlijk beter voor je kinderen. Wanneer je jezelf de zorg en aandacht geeft die je nodig hebt, ben je meer ontspannen en minder gestrest, wat van invloed kan zijn op het hele gezin.

Dus als je geïnteresseerd bent in het vinden van manieren om voor jezelf te zorgen en jezelf op de eerste plaats te zetten, overweeg dan om deel te nemen aan mijn wekelijkse self-care EFT tribe. Het is een investering in je eigen welzijn en dat van je gezin.

Meld je direct hier aan

 

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published