Ontdek de Kracht van Emotional Freedom Technique (EFT) - Jouw Sleutel tot Emotionele Vrijheid


 

Ben je op zoek naar een effectieve en natuurlijke manier om emotionele blokkades los te laten en innerlijke rust te vinden? Dan is Emotional Freedom Technique (EFT), ook wel bekend als Tapping, misschien wel precies wat je nodig hebt. In deze blog zullen we dieper ingaan op wat EFT is, hoe het werkt en hoe je het kunt toepassen in je eigen leven.

Wat is Emotional Freedom Technique (EFT) / Tapping?

EFT, of Tapping, combineert moderne psychologie met eeuwenoude kennis uit de Chinese geneeskunde. Het werkt met het meridiaansysteem, een energetisch circuit dat zich door het hele lichaam uitstrekt. Wanneer er sprake is van trauma, zowel emotioneel als fysiek, kunnen deze energiebanen geblokkeerd raken. Door tegelijkertijd te tikken op specifieke meridiaanpunten (dezelfde punten die gebruikt worden bij acupunctuur), negatieve emotionele patronen los te laten en positieve mantra's te herhalen, kun je deze blokkades opheffen en verlichting ervaren.

Is Emotional Freedom Technique Legit?

Absoluut! EFT is door talloze studies en praktijkervaringen bewezen als een effectieve methode voor het verminderen van emotionele en fysieke klachten. Het wordt erkend door zowel de wetenschappelijke gemeenschap als door professionals in de gezondheidszorg.

Wat zijn de 9 Tapping Punten?

De 9 belangrijkste Tapping punten zijn:

  • Boven op je hoofd.
  • Wenkbrauw.
  • Zij van het oog.
  • Onder het oog.
  • Onder de neus.
  • Onder de mond.
  • Sleutelbeen.
  • Onderarm.
  • Zijkant hand.

Hoe Pas je Zelf EFT Toe?

EFT is eenvoudig te leren en kan door iedereen op elk moment worden toegepast. Begin met het identificeren van het probleem of de emotie waar je mee wilt werken. Vervolgens tik je met je vingertoppen op de Tapping punten terwijl je je focust op de emotie of gedachte. Herhaal daarbij een positieve affirmatie om de blokkade los te laten.

Emotional Freedom Techniques in Nederland - Hoe Kun je EFT Toepassen?

Ik heb een diverse ondersteunende EFT gemeenschap gecreëerd waarin we samen groeien, bloeien en stralen. In onze Tribe draait alles om het delen van liefde, begrip en empowerment.

In de Ubuntu Tribe draait het niet alleen om individuele groei, maar ook om collectieve groei. We geloven in de kracht van verbondenheid en samenwerking. Samen creëren we een veilige ruimte waarin iedereen zichzelf kan zijn en zijn unieke talenten kan ontwikkelen.

Door lid te worden van de Ubuntu Tribe, krijg je toegang tot een netwerk van gelijkgestemde zielen die je ondersteunen, inspireren en aanmoedigen op je reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. Of je nu op zoek bent naar EFT, steun, begeleiding of gewoon een luisterend oor, in onze Tribe vind je het allemaal.

Klaar om Jouw Emotionele Vrijheid te Ontdekken?

Met EFT kun je op een krachtige manier emotionele blokkades loslaten en een diep gevoel van innerlijke vrede ervaren. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met Tapping en ontdek de transformatieve kracht van Emotional Freedom Technique!

Heb je nog vragen over EFT of wil je meer weten over hoe je het kunt toepassen in je eigen leven? Aarzel dan niet om contact op te nemen of laat een reactie achter onder deze blog. Ik help je graag verder op jouw reis naar emotionele vrijheid! Download direct mijn gratis gids. 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published