Ontdek de Kracht van Manifestatie: Transformeer Je Leven met de Wet van Aantrekking


Heb je ooit nagedacht over de impact van positief denken en hoe het kan helpen om je dromen werkelijkheid te laten worden? Mijn naam is Shida en ik ga hier in mijn blog de geheimen van de Wet van Aantrekking, visualisatie, affirmaties, dankbaarheid en Emotional Freedom Technique onthullen. Vandaag deel ik een persoonlijk verhaal over hoe deze krachtige principes mijn leven en dat van mijn dochter hebben veranderd.

De Kracht van Visualisatie en Affirmaties
Mijn dochter, die momenteel in groep 8 zit, stond onlangs voor een grote uitdaging. Ze wilde dolgraag een specifieke rol in de schoolmusical, een rol die haar op het lijf geschreven leek. Maar zoals vaak in het leven gebeurt, kwam er een kink in de kabel. Een vriendin, met wie ze vaak oefende, leek volgens hun leraar beter geschikt voor de rol vanwege haar Haagse accent, iets dat mijn dochter niet had.

Teleurgesteld maar niet verslagen, herinnerde ik haar aan de kracht van affirmaties. "Je kunt deze rol eigen maken," zei ik. "Visualiseer jezelf in die rol, voel hoe het is om daar te staan en het publiek te boeien." Ze wilde eerst een Haagse accent leren. Maar we besloten dat ze zich niet anders zou voordoen. In plaats daarvan werkte ze aan haar zelfvertrouwen door middel van visualisatie en positieve zelfspraak in combinatie met Emotional Freedom Technique. Elke avond voor het slapengaan, herhaalde ze: "Ik ben krachtig, ik ben getalenteerd, ik ben de perfecte keuze voor deze rol."

Dankbaarheid en Emotional Freedom Technique: Sleutels tot Innerlijke Rust
In de dagen voor de auditie, zag ik haar worstelen met zelftwijfel. Als Money Mindset Coach wist ik hoe cruciaal het was om haar mindset te transformeren. We begonnen elke dag met een korte Emotional Freedom Technique sessie, we gaven haar angsten en negatieve gedachten aandacht maar de focus was op dankbaarheid. "Waar ben je vandaag dankbaar voor?" vroeg ik haar elke ochtend. Dit hielp haar om zich te concentreren op het positieve in haar leven, waardoor haar angst voor de auditie verminderde. Ze leerde haar gedachten te sturen naar wat goed ging, en niet wat fout kon gaan.

De Auditiedag
Op de dag van de auditie was ze nerveus, maar klaar om te schitteren. "Mama, ik voel het, het werkt!" zei ze opgewonden na ons ochtendritueel van affirmaties, Emotional Freedom Technique en visualisatie. Die middag, vol vertrouwen en zelfverzekerdheid, gaf ze haar beste auditie ooit. En ja, ze kreeg de rol!😍

Sluit Je Aan bij Onze Ubuntu Tribe
Dit verhaal is een prachtig voorbeeld van hoe de Wet van Aantrekking niet alleen dromen kan manifesteren, maar ook kan helpen bij persoonlijke groei en zelfvertrouwen. Het is een herinnering dat we allemaal de kracht hebben om onze realiteit te vormen en onze grootste uitdagingen te overwinnen.

Ben je geïnspireerd door dit verhaal en wil je meer leren over hoe je de principes van manifestatie in je eigen leven kunt toepassen? Voel je vrij om je aan te sluiten bij onze liefdevolle en ondersteunende Ubuntu Tribe. Hier delen we kennis, groeien we samen en vieren we elkaars successen. Manifesteer je dromen en ontdek hoe krachtig je werkelijk bent. Welkom bij de familie!


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published