Wat is geld manifesteren?


Heb je je ooit afgevraagd hoe sommige mensen lijken te baden in financiële overvloed, terwijl anderen moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen? Dat is waar de kunst van geld manifesteren om de hoek komt kijken.

Geld manifesteren is geen hocus pocus of een geheim genootschap. Het is eerder een mindset, een manier van denken die je toelaat om overvloed in je leven aan te trekken.

Stel je voor dat je geld niet langer een schaars goed is dat je moet najagen, maar eerder een energie die je naar je toe kunt trekken. Het draait allemaal om het bewust afstemmen van je gedachten, gevoelens en acties op de frequentie van financiële welvaart.

Hier zijn de sleutels tot geld manifesteren:

1. Mindset Shift:

  • Laat beperkende overtuigingen los die je vertellen dat geld moeilijk te verkrijgen is of dat het slecht is.
  • Omarm de overtuiging dat financiële overvloed een natuurlijke staat van zijn is.

2. Visualisatie en Intentie:

  • Visualiseer jezelf levendig en vol vreugde in een leven van overvloed.
  • Zet heldere financiële doelen en voel de emoties alsof deze doelen al zijn bereikt. Kan jij het je niet voorstellen? Ik kan je daar zeker bij helpen! 

3. Actie ondernemen:

  • Neem stappen in de richting van je financiële doelen. Actie versterkt je intentie en trekt overvloed aan.

4. Dankbaarheid uiten:

  • Wees dankbaar voor wat je al hebt. Dankbaarheid opent de deur naar meer.

Geld manifesteren is geen snelkookpan voor rijkdom, maar eerder een geleidelijk proces van groei en bewustwording. Het is als het zaaien van zaadjes van overvloed in de vruchtbare grond van je geest en hart.

Wil je dieper duiken in de wereld van geldmanifestatie? Sluit je aan bij mijn Ubuntu tribe en ontdek samen met gelijkgestemde zielen de kracht van financiële overvloed. We zijn hier om elkaar te ondersteunen op onze reis naar een leven vol rijkdom, overvloed en vreugde.

Laat ons samen manifesteren!

Rashida Mustapha

www.bysanaah.nl


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published