Kaarsenmagie. Hoe gebruik je kaarsen om te manifesteren


Ik moet bekennen dat ik altijd al een gelovige ben geweest van het idee van manifesteren. Er is iets magisch aan het stellen van een positieve intentie en zien hoe het universum je wensen begint te vervullen. 

Ik maak mijn eigen kaarsen van koolzaad- en kokosoliewas in echte kokosnoten, en ik geloof dat deze kaarsen kunnen helpen bij het manifesteren van je wensen. Maar hoe werkt dat dan?

Nou, allereerst moet je een positieve intentie stellen voor wat je wilt manifesteren. Dit kan alles zijn, van het vinden van een nieuwe baan tot het vinden van ware liefde. Je moet er zeker van zijn dat je intentie helder en positief is, en dat je het universum vertrouwt om je te helpen je doelen te bereiken.

Vervolgens steek je de kaars aan en focus je op je intentie terwijl de vlam begint te branden. De combinatie van de warmte, geur en het licht van de kaars creëert een atmosfeer van positieve energie. Het is alsof je een lichtsignaal naar het universum stuurt om te laten weten dat je klaar bent om te ontvangen wat je wilt.

Maar het belangrijkste is dat de kaarsen die ik maak, niet zomaar kaarsen zijn. Ze zijn met de hand gemaakt met liefde en positieve intenties. Elke kaars die ik maak, wordt doordrenkt met mijn eigen positieve energie en intenties. Ik zorg ervoor dat ik in de juiste gemoedstoestand ben wanneer ik de kaarsen maak, en ik stel mezelf voor dat de kaarsen de wensen van mijn klanten zullen vervullen.

Het voelt geweldig om te weten dat ik op deze manier kan bijdragen aan het geluk van anderen. En het is zo'n leuke en creatieve manier om manifesteren in de praktijk te brengen. Ik bedoel, wie houdt er nu niet van een mooie, geurige kaars in een kokosnoot?

Dus als je ooit iets wilt manifesteren, denk dan eens aan het gebruik van een van mijn kaarsen. Ze zijn niet alleen prachtig om naar te kijken en ruiken heerlijk, maar ze zijn doordrenkt met liefde en positieve energie. En wie weet, misschien komt je wens wel uit terwijl je geniet van de warme gloed van de kaars. Bestel direct je favoriete kaars op www.bysanaah.nl! 


Dejar un comentario


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados