Manifesteren en de bijbel


Vandaag gaan we het hebben over hoe ik ben begonnen met manifesteren. En het begon allemaal in de kerk!

Ja, je hebt het goed gehoord. Het was tijdens een dienst waar de predikant het had over de kracht van geloof en hoe het ons kan helpen onze dromen waar te maken. Hij citeerde zelfs een bijbelvers dat sprak over manifesteren: "Vraag en het zal gegeven worden; zoek en je zult vinden; klop en de deur zal voor je geopend worden" (Matteüs 7:7).

Nou, ik ben geen theologische expert, maar die woorden raakten me diep. Ik begon na te denken over hoe ik mijn eigen leven kon transformeren door simpelweg te vragen om wat ik wilde en geloof te hebben dat het mogelijk was.

Toen ik thuiskwam, besloot ik om mezelf te concentreren op mijn doelen en te beginnen met het manifesteren van mijn dromen.

Ik moest ook de beperkende overtuigingen en twijfels loslaten die me tegenhielden. Want de Bijbel heeft verschillende passages over rijkdom en geld, en deze passages kunnen soms tegenstrijdig lijken, zoals  "Verzamel voor u geen schatten op de aarde, waar mot en roest ze verderven, en waar dieven inbreken en stelen." (Matteüs 6:19)

Ik moest mijn mindset veranderen en echt geloven dat mijn dromen mogelijk waren. Want soms moest ik mezelf eraan herinneren dat het oké was om groot te dromen. Ik herinner me een keer dat ik aan het manifesteren was en ik me realiseerde dat ik mezelf tegenhield door te denken dat mijn dromen te groot waren.

Ik bedoel, ik wilde een gigantisch huis, prive jet, trouwen met Bow Wow en Beyonce als mijn beste vriendin. Dat was toch een beetje veel, toch?

Maar toen besefte ik me dat ik niet kleiner hoefde te dromen. Waarom zou ik mezelf beperken? Als ik het kan bedenken, dan kan het gebeuren.

En zo begon mijn manifestatiereis. Langzaam maar zeker begon ik mijn dromen te manifesteren. Ik kreeg de baan waar ik van gedroomd had, ontmoette de liefde van mijn leven en ja, zelfs mijn gigantische huis kwamen uit. Achteraf ben ik super blij dat ik niet met Bow Wow ben geëindigd. En Beyonce.... Well still working on it!

Dus als er iets is wat ik je wil meegeven, is het dit: geloof in jezelf en geloof in je dromen. En als je er hulp bij nodig hebt, schrijf je direct in voor mijn Omarm je Selflove Warrior Tribe . Het werkt echt!

En als je het niet van mij wilt aannemen, vraag het dan aan God: "Vraag en het zal gegeven worden." (Matteüs 7:7)


2 comentarios


 • Bysanaah

  Lieve ziel,

  bedankt voor je vraag over manifesteren en de volgende stappen na het opschrijven van je doelen.

  Om te beginnen, wil ik je eraan herinneren dat jij een krachtig wezen bent dat in staat is om je realiteit te creëren en te manifesteren wat je wenst. Om te beginnen met het manifesteren van je doelen, is het belangrijk om te beginnen met het cultiveren van een positieve en liefdevolle mindset.

  Een geweldige manier om dit te doen is door gebruik te maken van kaarsen en smudge sticks om je ruimte te zuiveren en te vullen met positieve energie. Steek een kaars aan die jouw intenties vertegenwoordigt en visualiseer hoe deze energie zich verspreidt door de ruimte. Gebruik een smudge stick om negatieve energieën uit je omgeving te verdrijven en visualiseer dat deze energie plaatsmaakt voor positiviteit en overvloed.

  Een andere belangrijke stap is om dagelijks positieve affirmaties te herhalen. Herhaal krachtige en positieve zinnen, zoals “Ik ben dankbaar voor alles wat ik heb en alles wat nog komen gaat” of “Ik ben in staat om alles te manifesteren wat ik verlang”. Dit helpt je om je onderbewuste te programmeren en je gedachten te richten op positiviteit en overvloed.

  Ten slotte, combineer deze praktijken met emotionele vrijheidstechniek (EFT) om eventuele blokkades op te lossen en je energie in lijn te brengen met je doelen. EFT is een krachtige techniek om je emoties te reguleren en je te helpen je beperkende overtuigingen te doorbreken.

  Onthoud dat het belangrijk is om geduldig te zijn en te vertrouwen op het universum om je te ondersteunen bij het manifesteren van je doelen. Blijf gefocust op je intenties, blijf positief en geloof in jezelf en jouw kracht om te manifesteren wat je wenst.
  Je verdient het om je dromen te leven!

  Weet je zo voldoende?

  Liefs,

  Shida


 • Natifa Francisca

  Hi schat,
  Bedankt voor het delen.
  Maar hoe kan je manifesteren? Na het opschrijven van je doelen, wat is de volgende stap?


Dejar un comentario


Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados