Moederschap, Ondernemen en Balans Vinden: 3 Succesfactoren onthuld


Hij ademt anders… Hmmm, ik heb al een tijdje geen plasluier gezien. En hij wilt niet happen. Ik maak me zorgen omdat hij diarree heeft. En al een tijdje niet gedronken heeft. Na een aantal controle vragen mag ik naar de huisartsenpost in het ziekenhuis. Want ja… Babies worden vaak in het weekend ziek. Wanneer je eigen huisarts dicht is. Ook moest papa toevallig op zaterdag werken. Dus ja de timing is altijd geweldig maar niet heus.

Maar ja. Dit zijn de momenten wanneer ik ook een SheaGlowChallenge heb. Ik heb wekelijks mijn EFT tapping Tribe. Ik moet pakketjes verzenden. En ik zit midden in een lancering. Mijn Virtual Assistant heeft een aantal taken waar ik naar moet kijken anders kan ze niet verder. Het is gewoon heel veel. Ergens wil ik dit op social media delen. Maar ik kreeg een keer van iemand een bericht dat ze niet geïnteresseerd is in mijn verhaal. Ze wil gewoon dat haar pakketje op tijd wordt geleverd. Ik merk dat ik daardoor zo iets heb van.. Zal ik het wel delen? Straks zullen mijn klanten denken dat er altijd wel wat met mij is. Misschien gaan ze minder bij me bestellen. Maar tja. Ik wil hun ook vertellen wat mijn verhaal is. Dat die ene vrouw die zit te denken om aan haar bedrijf te beginnen dat ze denkt. Als Shida het van Handmade Bysanaah kan. Dan kan ik het zeker ook! Daarom wil ik met jou delen hoe ik het voor elkaar krijg om mijn bedrijf te runnen, te werken én voor mijn twee kinderen te zorgen.

1️⃣ SUPPORT: Creëer een rijk web van ondersteuning

In mijn bedrijf, thuis, persoonlijk en in mijn relatie is ondersteuning mijn hoogste prioriteit en een absolute noodzaak gebleken om me te helpen in deze periode van snelle groei op alle fronten - financieel, familie, energetisch en nog veel meer zonder een burnout te krijgen of uitgeput te raken.

Veel moeders vrezen dat ze hun bedrijf niet alleen kunnen onderhouden, laat staan laten groeien terwijl ze hun rol als moeder vervullen. Wat ik heb gezien na het ondersteunen van honderden moeders op hun reis, is dat de moeite om te groeien in deze periode vaak neerkomt op het ontbreken van voldoende ruimte en ondersteuning. Wanneer een moeder goed wordt ondersteund, kan ze de enorme energie-uitbreiding van deze periode benutten en deze gebruiken voor haar eigen wedergeboorte.

2️⃣ SURRENDER: Omarm het chaos en imperfectie

Vandaag bedacht ik me, "Moeder zijn is waar perfectionisme sterft" 😂. Zoals wanneer ik van plan ben om mijn podcast op te nemen en dan wordt mijn baby plotseling ziek en bevind ik me met hem in het ziekenhuis. Weerstand bieden is zinloos.

Het omarmen van chaos, imperfectie en dingen die niet volgens plan verlopen, heeft me zoveel geleerd - over moederschap en ondernemerschap. Tijdens een coaching call met Marian Spier zei ze als ik zeg dat ik iets ga doen. Dan moet ik het ook werkelijk doen. Daar probeer ik me ook oprecht aan te houden. Maar ik heb ook geaccepteerd dat een moeder kan van alles van plan zijn, maar de baby bepaalt de loop van de gebeurtenissen.🤣

Zo vaak zijn we zo gefixeerd op het volgens plan verlopen van zaken in ons bedrijf of leven dat we de magie en kansen missen die spontaan voor onze ogen verschijnen. Hoe meer ik me overgeef aan wat is, hoe meer rijkdom, dankbaarheid en ''geluk'' op mijn pad komt.

3️⃣ SYSTEMEN: Routines en processen voor succes

Het zal je niet verbazen dat kinderen het beste functioneren met voorspelbare ritmes en routines... en raad eens? Jouw bedrijf en thuisleven hebben dat ook nodig!

Het hebben van systemen om ons leven te stroomlijnen en organiseren, samen met standaard werkprocedures, sjablonen en herhaalbare processen, houdt ons georganiseerd en gestroomlijnd als bedrijf en gezin.

Als je verlangt naar GROEI 🚀, kijk dan eerst naar je FUNDAMENT 🪨

Als je opstijgt van een solide basis, is er geen hoogte die je niet kunt bereiken 🔥

Ben ben je benieuwd hoe ik jou het beste kan ondersteunen? Meld  je direct aan voor mijn Ubuntu Tribe! 


发表评论


请注意,评论必须在发布之前获得批准