Waarom het belangrijk is om de juiste mensen om je heen te hebben!


Als ik terugdenk aan de tijd dat ik mijn winkel en Instagram pagina wilde opzetten, was ik bang. Bang om te schrijven en bang om mezelf te laten zien. Tijdens mijn schoolcarrière was ik nooit gestimuleerd om te schrijven. Sterker nog, ik kreeg vaak te horen hoe slecht mijn Nederlands was. Het was een strijd om mijn juridische opleiding af te ronden en ik schaamde me ervoor dat het me 10 jaar kostte om mijn scriptie af te ronden. Ik was een van de laatste mensen in mijn omgeving die nog studeerde.

Maar toen kwam Emily Mattaka op mijn pad. Ze is een geweldige copywriter en coach. Ze gaf me een compliment dat ze mijn verhalen leuk vond. Ook Gabrielle Koster, een journalist, moedigde me aan door te zeggen dat het oké was om af en toe fouten te maken. Ik merkte dat ik door deze nieuwe omgeving zelfverzekerder werd over mijn schrijfkunsten. Het is zo belangrijk om een omgeving te hebben die je steunt en je helpt om beter te worden.

Met de juiste omgeving kan je bloeien tot iets groots en je dromen werkelijk maken. Nu ben ik zo dankbaar dat ik de moed heb gevonden om mijn winkel en Instagram pagina te starten. Ik kan nu mijn passie delen en anderen inspireren met mijn verhalen en foto's.

Ik wil je aanmoedigen om je dromen na te jagen en niet te laten stoppen door angst of onzekerheid. Het is oké om fouten te maken en te groeien. Met de juiste ondersteuning en begeleiding kan je zoveel bereiken.

Als je je vandaag nog aanmeldt voor mijn online Emotional Freedom Technique groepslessen, kan je de krachtige positieve effecten van deze techniek ervaren. Het kan je helpen om beperkende overtuigingen los te laten en meer zelfvertrouwen te krijgen. Het kan je ook helpen om angst en stress te verminderen en je te helpen bij het bereiken van je doelen. Ik kijk er naar uit om je te zien groeien en bloeien!

Schrijf je direct in voor mijn EFT sessies. 

See you on the other side! 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published