Moederschap, pasgeboren baby en ondernemen


Als moeder van zowel een pasgeboren baby als een puber weet ik als geen ander hoe uitdagend het ouderschap kan zijn. Van slapeloze nachten tot het omgaan met de ups en downs van een puber, het kan soms overweldigend zijn. Maar met de hulp van EFT heb ik geleerd hoe ik deze uitdagingen kan overwinnen en mijn moederlijke rol met meer veerkracht en zelfvertrouwen kan vervullen.

EFT, of Emotional Freedom Technique, is een vorm van therapie die zich richt op het begrijpen en beheersen van onze emoties. Als moeder heb ik EFT gebruikt om mijn emoties en stressniveaus te beheren tijdens de verschillende uitdagingen van het ouderschap. Het heeft me geholpen om meer in contact te komen met mijn eigen gevoelens en behoeften, en om mijn emoties op een gezonde manier te uiten en te communiceren met mijn gezin.

Of het nu gaat om het omgaan met de slapeloze nachten en het vinden van balans tussen de behoeften van mijn pasgeboren baby en mijn puberende kind, of om het navigeren van de emotionele ups en downs van het opvoeden van een puber, EFT heeft me de tools gegeven om te blijven groeien en leren als moeder.

Als eigenaar van een webshop begrijp ik hoe belangrijk het is om een gemeenschap te hebben waarin moeders elkaar kunnen steunen en aanmoedigen. Daarom ben ik enthousiast om onze wekelijkse online EFT-groep aan te bieden, waarin moeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en kunnen werken aan hun eigen emotionele veerkracht en gezinsrelaties.

Dus, als jij een moeder bent die worstelt met de uitdagingen van het ouderschap, of je nu een pasgeboren baby hebt of een puberende tiener, nodig ik je uit om deel te nemen aan onze wekelijkse online EFT tribe. Samen kunnen we werken aan het opbouwen van een gemeenschap van veerkrachtige, zelfverzekerde moeders die de ups en downs van het moederschap kunnen overwinnen met de kracht van EFT.

Meld je direct aan! 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published