Manifesteren met de Bijbel: Gods Kracht Gebruiken om je Doelen te Bereiken


Als coach en schrijver die zich richt op money mindset en spirituele groei, heb ik ontdekt hoe krachtig het is om Gods aanwezigheid in elk aspect van ons leven te erkennen. Het is een reis die niet alleen over het bereiken van doelen gaat, maar over het transformeren van ons innerlijk welzijn met behulp van spirituele en psychologische gereedschappen zoals de Emotional Freedom Technique (EFT). In deze blog deel ik niet alleen mijn persoonlijke ervaringen, maar geef ik ook praktische tips die je helpen jouw doelen te manifesteren door gebruik te maken van Bijbelse principes en de kracht van gebed.

Mijn Reis: Leren Vertrouwen op Gods Kracht

Ik kom van ver. Elke fase in mijn leven bracht zijn eigen uitdagingen met zich mee. In de momenten van onzekerheid en druk merkte ik hoe belangrijk het is om op iets groters dan onszelf te vertrouwen. Mijn verloofde, die weinig echte uitdagingen heeft gekend, raakte snel in paniek bij de kleinste tegenslag. Maar ik, geleerd door vele stormen, herinner mezelf eraan: "Ik doe wat ik kan, en met Gods kracht, zal het lukken."

De Kracht van Woorden

In de Bijbel staat, "Laat de zwakken zeggen: 'Ik ben sterk' en de armen: 'Ik ben rijk'" (Joël 3:10). Deze woorden zijn niet zomaar woorden; ze zijn de essentie van hoe we met Gods hulp onze realiteit kunnen vormgeven. Het uitspreken van dankbaarheid en vertrouwen voordat we onze zegeningen ontvangen, zet een krachtig proces in gang. Dit heb ik toegepast door de jaren heen, vaak zonder te beseffen dat dit manifesteren was.

Hoe Geld te Manifesteren met God’s Kracht

❤️Begin met Gebed: Richt je tot God met je verlangens. Wees specifiek in wat je wilt bereiken, maar blijf open voor de manier waarop Hij het wil verwezenlijken.

❤️Gebruik Emotional Freedom Technique om Blokkades te Verwijderen: Angst en twijfel kunnen ons weghouden van onze doelen. EFT,  kan helpen deze blokkades op te lossen en ons meer afgestemd te maken op Gods frequentie.

❤️Spreek Uit in Geloof: Net als de Bijbel ons leert, spreek uit wat je wilt bereiken alsof het al gerealiseerd is. Dit bekrachtigt je geloof en activeert je vermogen om te ontvangen.

❤️Wees Dankbaar: Dankbaarheid is een krachtige manifestatietool. Het verandert je perspectief, waardoor je meer open staat om te ontvangen wat God al voor jou heeft voorbereid.

Sluit je aan bij de Ubuntu Tribe

Ik nodig je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap, de Ubuntu Tribe, waar we elkaar ondersteunen in onze reizen van persoonlijke en spirituele groei. Het is een plek waar we leren en groeien in eenheid en liefde, bekrachtigd door het gedeelde geloof dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.

Tot Slot

Deze reis van manifesteren met Gods kracht is niet alleen over het bereiken van materiële doelen, maar ook over het bevorderen van een diepere verbinding met het goddelijke en onszelf. Elke stap die je zet met geloof en vertrouwen, is een stap dichter bij een vervuld en doelgericht leven.

God heeft al prachtige plannen voor ons gemaakt; we moeten alleen leren hoe we in die stroom van zegeningen kunnen stappen. Laten we samen deze reis voortzetten, en ontdekken wat het betekent om werkelijk rijk en sterk te zijn in Gods ogen. Klik hier en meld je direct aan voor de Ubuntu Tribe!


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published