Zwanger Na Een Miskraam


Momenteel ben ik 27 weken zwanger van mijn derde baby. Dit is mijn vierde zwangerschap. Ik ben ik een levend bewijs dat hoop nooit verloren gaat. Ja, ik heb een engeltje verloren en die pijn is onbeschrijfelijk. Het kostte mij tijd om mijn lichaam weer te vertrouwen, om de moed te vinden om opnieuw te dromen van een leven dat groeit in mijn baarmoeder. 

 

Taille kralen, of waistbeads, werden mijn symbool van genezing en herstel. Ze zijn meer dan sieraden; ze zijn getuigen van mijn reis, mijn strijd, en uiteindelijk, mijn overwinning. Elke kraal, zorgvuldig gekozen voor zijn kleur en energie, werd een deel van mijn verhaal van zelfliefde, vrouwelijkheid, en het waarderen van mijn lichaam en mijzelf opnieuw.

Deze kralen zijn niet zomaar accessoires. Ze zijn symbolen van kracht en liefde, herinneringen aan de liefde die was, en de liefde die nog moet komen. Ze helpen me aarden, herinneren me aan de onzichtbare band die ons allemaal verbindt, die ons herinnert dat we nooit echt alleen zijn.

In de stilte van mijn verdriet leerde ik dat het delen van mijn verhaal anderen kan helpen voelen dat ze niet alleen zijn in hun strijd. Een miskraam is een hartverscheurende ervaring die velen van ons in stilte dragen. Maar door erover te praten, door onze verhalen te delen, vinden we troost in elkaar en in de wetenschap dat onze ervaringen ons verbinden op de meest fundamentele menselijke niveaus.

Vandaag nodig ik je uit om je eigen pad van genezing en zelfontdekking te bewandelen met waistbeads die resoneren met jouw ziel. Laat elke kraal een stap zijn op jouw reis naar zelfliefde en acceptatie. Of je nu zoekt naar aarding, kracht, of eenvoudigweg een herinnering aan de liefde die je omringt, er is een waistbeads dat wacht om deel uit te maken van jouw verhaal.

Bezoek www.bysanaah.nl wij zijn gevestigd in Den Haag, en kies jouw eigen handgemaakte sieraden gemaakt met liefdevolle intentie in Ghana en Togo. Laat ons samen een nieuw hoofdstuk beginnen in het boek van jouw prachtige, veerkrachtige leven.

Klik hier om je eigen waistbeads te halen en sluit je aan bij een wereldwijde gemeenschap van vrouwen die kiezen voor liefde, licht, en genezing. Jouw verhaal is krachtig; laat het schitteren.


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published