Onzeker over mijn lichaam!


Van kinds af aan was ik altijd erg slank en ik kreeg daar vaak opmerkingen over. Mensen zeiden dat ik te dun was en dat ik wel wat mocht aankomen. Deze opmerkingen maakten mij ontzettend onzeker en ik wilde niet opvallen. Ik raakte heel erg bewust van mijn gewicht en wilde niet gezien worden.

Later toen ik wat ouder werd, kwam ik aan en kreeg ik ook weer commentaar. Nu waren de opmerkingen dat ik te dik was. Het leek wel alsof ik nooit goed genoeg was. Ik raakte hierdoor nog onzekerder en had het gevoel dat ik nooit aan de verwachtingen van anderen kon voldoen.

Op een dag besloot ik om het over een andere boeg te gooien. Ik besloot om niets meer aan te trekken van wat anderen over mij dachten en om volledig van mezelf te houden. Ik wilde mezelf accepteren zoals ik was, ongeacht mijn gewicht.

Waistbeads vanuit Ghana hebben mij hierbij geholpen. Het dragen van deze prachtige sieraden heeft me geholpen om mijn vrouwelijkheid te omarmen en mezelf te zien als een krachtige, mooie vrouw. Ik gebruik positieve affirmaties om mezelf te herinneren aan mijn waarde en ik laat me niet meer beïnvloeden door de negatieve meningen van anderen.

Mijn advies aan iedereen die zich onzeker voelt: onthoud dat je goed genoeg bent zoals je bent. Laat de meningen van anderen niet je eigenwaarde bepalen en omarm jezelf volledig. Je bent uniek en speciaal op jouw eigen manier. En als je wat extra motivatie nodig hebt, overweeg dan om ook waistbeads te dragen. Ze kunnen je helpen om jezelf te herinneren aan jouw innerlijke kracht en schoonheid. Blijf van jezelf houden en wees trots op wie je bent. ❤️


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published