Drie manieren om je break-up te verwerken


Luister direct naar mijn podcast 

Laten we gewoon eerlijk zijn. Een breuk overleven is moeilijk! Of het nou om een relatie, huwelijk of het verlies van een dierbare gaat. Het blijft pijnlijk. Je hebt je voorgesteld dat jij je toekomst, misschien zelfs heel je leven, zou spenderen met die ene persoon. Plotseling besef je dat de plannen, dromen en fantasieën die je samen met de andere persoon hebt bedacht niet meer echt kunnen worden.

Je bent één geworden met die persoon en je bent gewoon vergeten hoe het is om weer alleen te zijn. Plotseling is alles wat je dacht te weten weg. Je begint te piekeren en je begint jezelf schuldig en onzeker te voelen. We zijn vaak op alles voorbereid behalve verdriet. Van tevoren weten we nooit hoe we met verdriet om zullen gaan. Ook al heb je het van tevoren voorspeld. Het overvalt je toch. En het doet pijn.  

Mij is opgevallen dat mijn break-up Gids heel vaak is gedownload. Voor mij is dat een signaal dat er heel veel mensen momenteel een break- up aan het verwerken zijn. Ik heb al heel lang geen podcast opgenomen, speciaal voor jou zit ik dit jaar voor het eerst weer achter mijn microfoon. Sis, je bent niet alleen. Ik ben hier om jou te helpen. Want je hoeft dit niet alleen door te maken. Ik ben er voor je. Mijn naam is Rashida van Handmade Bysanaah. Doormiddel van self-care tools ga ik jou helpen om je beter te voelen zodat jij uiteindelijk een positieve impact kan hebben op de wereld doordat je goed voor jezelf hebt gezorgd. Hoe geweldig is dat!

Oke, oke, nu wil je vast weten hoelang het duurt je break-up te verwerken. Voor iedereen is dat anders. De drie meest voorkomende manieren om met een break-up te dealen is 1. Je ex proberen terug te winnen. Al je emotionele energie inverteer je om je ex terug te winnen. Voor iedereen ziet dit er anders uit. Bijvoorbeeld contact onderhouden met de familie en vrienden van je ex. In de hoop dat ze aan je ex gaan vertellen hoe geweldig je wel niet bent. Of extra lief zijn voor je ex.

Een tweede manier is ontkennen dat überhaupt een break-up heeft voorgevallen. En gewoon doorgaan met je leven. Je doet leuke dingen en onderneemt van alles zodat je niet stil hoeft te staan bij je emoties.

Een derde manier is: de tijd nemen om je vorige relatie te verwerken zodat je volledig kunt genezen. Dit is de beste manier maar ook verreweg het moeilijkste om je break-up te verwerken. Maar samen met mij kan ik garanderen dat het gemakkelijker zal gaan. Het maakt niet uit of je break-up gisteren of 5 jaar geleden is gebeurd. Ik ben hier om jou te helpen als je bereid bent om volledige verantwoordelijkheid te nemen over je leven. Als je antwoord ja is dan wil ik adviseren om naar deze podcast serie te luisteren. Ik ga je tips en trucs geven om je door deze situatie heen te komen. Wat we als eerst gaan doen is rouwen. We gaan de pijn toelaten en voelen. Ik weet dat dit super eng is. Maar babe, I got you! In contact blijven met je emoties is het beste wat je voor jezelf kan doen. Door op deze manier met je gevoelens om te gaan, word je een mooier en sterker persoon. Alles wat je nodig hebt zit al in jou. Ik ben slechts hier om jou te herinneren dat de enige persoon die je moet zijn om deze situatie door te komen is jezelf. Je bent al perfect zoals je bent. You got this!!!! Als je er klaar voor bent om je break-up te verwerken stuur mij aub een instagram of facebook bericht. Mijn naam is op beide bysanaah. En laat mij weten dat je er klaar voor bent. Alles wat ik doe is een wisselwerking van energie. Dus hoe meer energie ik van jou krijg, des te meer ik kan inspelen op de behoeften van je ziel. Want zeg eens eerlijk. Niet alles wat we uitspreken dat we willen is ook werkelijk wat we willen. Let’s create some magic! Ik weet zeker dat je na de volgende sessie je al beter gaat voelen.

Als je liever 1 op 1 met mij wilt werken, dan is dat ook mogelijk. Ga direct naar mijn website en meld je aan voor een 1 op 1 sessie met mij.  Welcome on your path of selfcare. Laten wij sowieso contact houden met elkaar. 

 


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published